Alarmes i automatització

Instal·lo productes d’uns pocs fabricants de productes de seguretat homologats que existeixen avui en dia al mercat que poden funcionar sense la necessitat d’una connexió a una Central Receptora d’Alarmes, ja que transmeten totes les alarmes i les notificacions tècniques directament via Internet al mòbil mitjançant una App (i també mitjançant correus electrònics, trucades telefòniques i SMS) amb la possibilitat d’un control total de la central de seguretat, sense cap quota de connexió mensual. I a més a més de la seguretat, es poden integrar les càmeres, la Domòtica i l’automatització de la instal·lació, i tot amb la mateixa App

Els sistemes d’alarma i seguretat que instal·lo, a més a més de ser 100% eficaços davant els intents de robatori, intrusió i/o ocupació, permeten un ampli ventall de possibilitats, com ara, controlar aparells elèctrics (activar la calefacció, encendre un llum, etc.) i fins i tot, integren funcions d’automatització, com ara, controlar quan i quins dies s’ha de posar en marxa el reg, realitzar un tall del subministrament de gas i/o d’aigua en cas de fuita, avisar-nos de les baixes temperatures i activar la bomba del reg si és necessari. Pot executar diversos escenaris en els que l’activació d’una o varies alarmes o senyals tècniques, pot fer desencadenar diverses accions, com activar una sirena, encendre uns llums, bloquejar una porta, o qualsevol altra acció que es pugui controlar electrònicament, no hi ha límit a les possibilitats.

Els sistemes d’alarma i automatització, poden ser tan cablejats com sense fils. Aquests últims, ens permeten controlar elements o coses que estiguin fins a 2 km de distància (en espais oberts) de la centraleta.

Amb els sistemes i solucions que puc oferir, no només es pot “dissuadir” de les intencions del robatori o furts, si no que també es pot impedir, o si més no, es pot ficar molt més difícil, que amb els sistemes convencionals, per tal de que el delinqüent desisteixi de les seves intencions, és per això que es poden instal·lar sistemes de boira d’alta capacitat que impedeixen que es pugui veure el que es vol robar (tinc diferents solucions en funció del tipus de instal·lació a protegir). No es pot robar allò que no es veu. Aquests sistemes no són tòxics ni deixen residus.